Λίγα λόγια για την Εταιρία

   Η εταιρία Δαρσινός ιδρύθηκε στη Νεμέα Κορινθίας το 1996 από τον Ευάγγελο Δαρσινό.  Στόχο από την πρώτη στιγμή βάλαμε να μπορέσουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία.

Από το 2003 μεταφερθήκαμε στον Άσσο Κορινθίας για να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στις μεγάλες πόλεις του νόμου μας για να ελαχιστοποιήσουμε τους  χρόνους παραδόσεις και να βελτιώσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες ενώ ταυτόχρονα αυξήσαμε και τους αποθηκευτικούς χώρους για να έχουμε μεγαλύτερα αποθέματα. Από το 2007 προχωρήσαμε ένα πλάνο απευθείας προμήθειας προϊόντων από το εξωτερικό ώστε να βελτιώσουμε περαιτέρω την ποιότητα και να σας εξασφαλίσουμε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Από το 2012 την επιχείρηση ανέλαβαν από κοινού οι δύο γιοι της οικογένειας Δαρσινου Δημήτρης και Σπύρος βάζοντας την στη νέα τεχνολογική εποχή. Συνδυάζοντας τη γνώση και το μεράκι με νέες ιδέες και τεχνολογίες κάνουμε άλματα προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες.

 Παράλληλα μεταφέραμε την έδρα μας στις νέες σύγχρονες, ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 3500τμ στη Νέα έξοδο Ζευγολατιού Κορινθίας από τη Ε.Ο Κορίνθου Πατρων , επενδύσαμε σε νέο εξοπλισμό και σε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Πλέον ανοίγουμε νέους δρόμους συνεργαζόμενοι με όλο και περισσότερα brands ποτών και αναψυκτικών αλλά και χρήσιμου εξοπλισμού για τον επαγγελματία. Ενισχύουμε το στόλο των οχημάτων μας και μεγαλώνουμε το δίκτυο διανομής μας για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε με μοναδικό γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Η οικογένεια Δαρσινού σας ευχαριστεί για την προτίμηση και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εμπνεουμε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε.

Δαρσινός Χονδρικό εμπόριο

Βρείτε μας

θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά
Δαρσινός Χονδρικό εμπόριο

Προφήτου Ηλία 8,
Ζευγολατιό Κορινθίας

2741050203
2741029007